grote kerstmarkt in en rondom de hartkamp

Er wordt in en rondom het Centraal Hart, woonzorglocatie De Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 in Raalte zaterdagmiddag 12 december van 12.00 tot 18.00 uur een grote kerstmarkt gehouden. Iedereen is van harte welkom om te komen.

Met medewerking van de scouting stellen veertig standhouders een grote diversiteit aan (kerst)producten ten toon. Er zijn tevens mooie prijzen te winnen met een loterij. Daarnaast is er een levende kerststal uit Haarle en de muziek wordt verzorgd door Mary ’n de the bleu boys en de Hartklanken.

Natuurlijk is er is volop koffie/thee, chocolademelk, snert, warme oliebollen en zijn er kniepertjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.