Home / archiefcentraal / grote hennepplantage ontruimd in heino

grote hennepplantage ontruimd in heino

In een woning aan de Zwolseweg in Heino is maandag een in werking zijnde hennepkwekerij ontruimd. In totaal werden 630 hennepplanten, een ruimte vol net geoogste planten en een vuurwapen aangetroffen.

De planten, de benodigde apparatuur en vuurwapen zijn in beslag genomen en vernietigd. In de badkamer stond een compleet verbrand / gesmolten schakelbord. Hierbij was een dusdanige brandgevaarlijke situatie ontstaan. De 54-jarige bewoner is aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.