Home / archiefcentraal / gratis rova app alle inzameldagen binnen handbereik

gratis rova app alle inzameldagen binnen handbereik

De online afvalkalender van ROVA voor het jaar 2016 staat klaar. Inwoners kunnen deze eenvoudig bekijken door postcode en huisnummer in te vullen op www.rova.nl/afvalkalender. De kalender wordt niet ongevraagd toegezonden. Voor mensen zonder toegang tot internet bestaat de mogelijkheid de kalender aan te vragen via het ROVA Klantcontactcentrum telefoon (038) 427 37 77. De afvalinzameling kan wijzigen, op de online kalender staan mogelijke wijzigingen.   

De ROVA-app
Naast de online afvalkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld, op deze manier krijgt men een seintje wanneer de container aan de weg kan worden gezet. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore. 

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.