Home / archiefcentraal / gouverneur zoekt deelnemers zaalvoetbaltoernooi en mixed handbaltoernooi

gouverneur zoekt deelnemers zaalvoetbaltoernooi en mixed handbaltoernooi

Café de Gouverneur zoekt voor haar toernooien nog deelnemers die mee willen doen om gezellig een balletje te trappen, dan wel te gooien. Het zaalvoetbaltoernooi wordt al enkele jaren gehouden en sinds enkele jaren ook het mixed handbaltoernooi. Zaalvoetbal is op zondag 20 december en het handbaltoernooi vindt plaats op 3 januari.

Beide toernooien worden gespeeld in de Rohda-hal van 10.00 tot 15.00 uur. De prijsuitreiking volgt aansluitend in Café de Gouverneur, waar daarna een gezellige afsluiting volgt. Geef je snel op met je collega’s, vrienden of familie. Meer informatie kun je inwinnen via degouverneurraalte@live.nl of aan de bar in het café. 

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.