gouverneur zoekt deelnemers zaalvoetbaltoernooi en mixed handbaltoernooi

Café de Gouverneur zoekt voor haar toernooien nog deelnemers die mee willen doen om gezellig een balletje te trappen, dan wel te gooien. Het zaalvoetbaltoernooi wordt al enkele jaren gehouden en sinds enkele jaren ook het mixed handbaltoernooi. Zaalvoetbal is op zondag 20 december en het handbaltoernooi vindt plaats op 3 januari.

Beide toernooien worden gespeeld in de Rohda-hal van 10.00 tot 15.00 uur. De prijsuitreiking volgt aansluitend in Café de Gouverneur, waar daarna een gezellige afsluiting volgt. Geef je snel op met je collega’s, vrienden of familie. Meer informatie kun je inwinnen via degouverneurraalte@live.nl of aan de bar in het café. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.