Home / archiefcentraal / gezellige kerstmarkt en de belte winterwandeltocht

gezellige kerstmarkt en de belte winterwandeltocht

De activiteitencommissie sport, afdeling handbal, staat op 11 december met kerststukjes en aanverwante artikelen op de kerstmarkt in zaal Vree Egberts. Op 13 december houden zij de jaarlijkse ‘De Belte’ winterwandeltocht. Om het ook aantrekkelijk te maken voor gezinnen en kinderen heeft de organisatie ook een afstand van 5 kilometer toegevoegd, naast de reeds bestaande 10 en 17,5 kilometer.

Tussen 9.00 en 10.30 wordt gestart bij MFA ‘De Belte’ aan de Zwarteweg 24 in Nieuw Heeten. De prijs van kinderen tot en met de basisschool is twee euro. Voor overige deelnemers geldt een bedrag van drie euro. Prijzen zijn inclusief consumptie op de pauzeplek. Bij terugkomst is de Beltebar geopend. Honden zijn niet toegestaan. 

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.