geslaagde derde editie de belte winterwandeltocht

Marian van Rossum stuurde ons dit verslag van ‘De Belte’ winterwandeltocht.

De organisatie van Nieuw Heeten kan terugkijken op een geslaagde derde editie van ‘De Belte’ winterwandeltocht. Het deelnemersaantal van tachtig viel niet tegen.

Al snel kwam de zon langzaam door en was het prima wandelweer. Er werd gelopen aan de hand van een routebeschrijving. De route liep door het mooie natuurgebied van de Sprengenberg en het was goed vertoeven op de pauzeplek bij de familie Veldkamp aan de Herdersweg.

Dit jaar kon er naast de 10 en 17,5 kilometer ook gekozen worden voor een route van 5 kilometer. Voor hen was de pauzeplek tevens het eindpunt. Ze werden met een auto teruggebracht naar het startpunt MFA De Belte. Enkele 5-kilometer lopers maakten hiervan geen gebruik. Zij gaven er de voorkeur aan om in verband met het mooie weer en de mooie omgeving de weg lopend te vervolgen. De deelnemers kwamen positief en enthousiast terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.