geef je nu op voor de bunkercross

Atletiekvereniging AV Daventria 1906 houdt de zevende Bunkercross op zondag 6 maart. De cross vindt plaats op landgoed ‘De Haere’, gelegen aan de dijk tussen Olst en Deventer. Deelnemers hebben de keuze uit vier afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer.

Om 10.15 uur start de 1 km kidsrun voor jongens/meisjes tot en met negen jaar.
Om 10.45 uur start de 2 km voor jongens/meisjes tien tot en met twaalf jaar.
Om 11.30 uur start de 5 km voor dames en heren.
Om 12.30 uur start de 10 km voor dames en heren.

Inschrijfgeld tijdens de voorinschrijving bedraagt vier euro voor de 1 km en 2 km en 6,50 euro voor de 5 km en 10 km. Inschrijving is mogelijk tot 5 maart via staging2.mijninschrijving.nl. Inschrijven op de dag zelf kan tot een half uur voor aanvang.

Voor de jeugd zijn er bekers voor de nummers één tot en met drie. Voor de dames en heren senioren zijn er prijzen in natura. Voor verbetering van het parcoursrecord op de 10 km is een geldprijs beschikbaar. Na afloop ontvangt elke deelnemer een herinnering. Voor nadere informatie zie de website van staging2.avdaventria.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.