garage oostendorp wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent

Garage Oostendorp verrees in 1951 als tankstation met werkplaats bij de Vechtbrug in Ommen en groeide uit tot een vaste waarde in de regio. Na verloop van tijd verhuisde het garagebedrijf naar de huidige locatie om als zelfstandige bv verder te gaan. Binnen de onderneming heerst nog altijd de sfeer van een hecht familiebedrijf, dat inmiddels in handen is van de derde generatie. Dat komt duidelijk naar voren in de persoonlijke klantgerichtheid, eerlijke service en het degelijke vakwerk. “Bij veel grootschalige dealerbedrijven ontbreekt het aan de passie en loyaliteit, die een compact garagebedrijf zoals de onze zo typeren”, vertelt directeur Laurens Goosen. “Wij hebben heel bewust gekozen voor de kleinschalige aanpak, waardoor een persoonlijk contact met de klant gewaarborgd blijft.”

Jarenlang is Garage Oostendorp Audi- en Volkswagendealer geweest en in 2012 heeft het bewust de keuze gemaakt om verder te gaan als Volkswagen personen- en bedrijfswagen servicepartner. “Feitelijk zijn wij een universeel opererend autobedrijf met een groot Volkswagenhart, dat uitstekende ondersteuning biedt bij aan- en verkoop van alle merken. Dankzij ons uitstekende, internationale netwerk kunnen wij uitgebreid adviseren en ondersteunen bij de aankoop van een betrouwbare dealeroccasion uit binnen- of buitenland. Ook buiten onze aangeboden voorraad
speuren wij met veel plezier naar een nieuwe auto voor klanten.”

Particulier
Een auto aanschaffen via de particuliere markt kan volgens Goosen nadelig uitpakken voor autojagers. “De betrouwbaarheid van een particulier roept altijd twijfels op. Niemand wil een maand na aanschaf geconfronteerd worden met verborgen gebreken. Bovendien is er van garantie geen sprake. Bij ons kun je in dergelijke gevallen wel aankloppen. Ook bieden wij een goede prijs voor een inruilauto.” Klanten kopen bij Oostendorp met optimale zekerheid, aldus Goosen. Bij de aankoop van een occasion gaat het niet alleen om de auto, minstens zo belangrijk is de service en garantie. Daarom biedt Oostendorp drie afleverpakketten (Standaard, Brons, Zilver en Goud) bij aanschaf van een occasion. Bij de hogere prijsklassen zijn onder meer garanties en onderhoud inbegrepen.”

Specialiteit van Oostendorp zijn jong gebruikte Volkswagens met complete opties tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bij de import van buitenlandse auto’s verzorgt Oostendorp de complete invoerprocedure. In het geval van een technisch mankement kunnen klanten zich beroepen op het vakbekwame monteursteam van Oostendorp. Voor zowel zakelijke als privé voorzien zij in al je behoeften op mobiliteitsgebied. “Elke autobezitter kan in onze uitstekend geoutilleerde werkplaats terecht voor onder meer APK, grote en kleine onderhoudsbeurten, allerhande reparaties, accessoire inbouw, montage – en schadeherstel. Voor kleine reparaties is het ook mogelijk om zonder afspraak naar de garage te komen. Vervangend vervoer is in overleg beschikbaar in de vorm van onze leenauto’s of leenfietsen. Binnen een straal van 10 kilometer voorziet het garagebedrijf in een kosteloze breng- en haalservice.

Op de hoogte
“Onze monteurs ondergaan regelmatig bijscholing en opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de meest recente technieken.” Oostendorp hanteert een zogeheten pakket prijzen systeem. “Dat betekent dat we voor reparatie- of onderhoudshandelingen een vaste, standaardprijs vragen. Een klant weet vooraf exact waar hij aan toe is en komt achteraf niet voor onplezierige verrassingen te staan. Bovendien verlenen wij een heel jaar garantie op alle gemonteerde onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden, aangevuld met kosteloze mobiliteitsgarantie. In dat geval ben je verzekerd van hulp bij pech onderweg, inclusief vervangend vervoer. Het team van elf professionele medewerkers ontvangt je graag in de gemoedelijk ingerichte vestiging. “Graag tot ziens bij Garage Oostendorp, wij zijn pas tevreden als jij dat bent.”

Garage Oostendorp is te vinden aan de Balkerweg 10 in Ommen en is bereikbaar via 0529-453659 en info@garageoostendorp.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.garageoostendorp.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.