flessenactie av salland in raalte noord

Zoals voorgaande jaren houdt Atletiekvereniging AV Salland uit Raalte op zaterdag 9 januari 2016 weer haar jaarlijkse flessenactie in Raalte-Noord. De jeugdleden komen tussen 10.00 en 12.30 uur bij iedereen langs om alle lege statiegeldflessen op te halen. Op deze manier heb je geen gesjouw met lege statiegeldflessen: dat doen zij voor jou. Als je wilt uitslapen of je bent er op zaterdag niet, dat kun je de lege flessen al de avond tevoren bij de voordeur zetten met een briefje ‘AV Salland’ erop. Je kunt de flessen ook inleveren bij onze stand op de parkeerplaats bij de Jumbo in Raalte-Noord. De opbrengst van deze flessenactie wordt gebruikt voor de aanleg van een sprintbaan op onze locatie Ramele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.