Home / archiefcentraal / ferenc van damme in cultuur cafe bibliotheek heino

ferenc van damme in cultuur cafe bibliotheek heino

Het Cultuur Café heeft 5 januari om 14:30 uurin de bibliotheek in Heino een zeer bijzondere spreker en wel Ferenc van Damme. Opera, dans en ballet, van Londen tot Beijing, nu live in Heino. 

Ferenc van Damme, op dit moment communicatiestrateeg en projectleider ‘Participatie & Communicatie’ bij de provincie Overijssel, is de enige ambtenaar in Nederland met drie Grammy nominaties en een Edison op zijn naam.

Ferenc komt praten over zijn vorige werk, toen hij tien jaar vanuit Engeland voor het onafhankelijke label Opus Arte werkte en heeft meegeholpen dit bedrijf wereldmarktleider te maken in de opera en ballet sector. Als producent maakte hij meer dan honderd titels, waarvan hij een selectie komt delen. Hij geeft een toelichting bij opera, dans en ballet producties, opgenomen in alle grote opera en balletzalen van de wereld, beantwoordt vragen en laat de meest bijzondere delen uit bekende en onbekende meesterwerken zien en horen. Een uniek kijkje in de internationale culturele keuken.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.