feestelijke uitreiking buurtkansactie brugstede

Bij het besteden van de kanskaarten is rekening gehouden met de verschillende bewoners die op Brugstede wonen. Zorggroep Raalte, waar Brugstede onderdeel van is, hecht veel belang aan vitaliteit onder de bewoners. Voor Brugstede een mooi aanknopingspunt om de volgende materialen aan te schaffen: een BeweegID box, een TeraWheel en parasols voor in de binnentuin en het terras.

De BeweegID box bevat spelkaarten en materialen die met een groep bewoners gebruikt kunnen worden. De TeraWheel is een grondfiets die gebruikt kan worden vanuit een gewone stoel of rolstoel. Goede parasols zijn al langer een wens van de bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers van Brugstede.

De uitreiking van deze materialen stond geheel in het teken van fit zijn en fit blijven. Twee sportieve medewerkers zorgden voor een spetterende opening met muziek en bijpassende danspasjes. Er werd enthousiast meegedaan door de bewoners. Daarna was het tijd om de materialen te presenteren. Locatiemanager Heleen Flierman klom op tafel om de TeraWheel te demonstreren. De bewoners konden gelijk aan de slag met de BeweegID box.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.