familie spoolder zit er warmpjes bij deze winter

De familie Spoolder uit Raalte ontving afgelopen week een cheque voor een gratis cv-ketel uit handen van Robert Vloedgraven namens Salland Installatieservice. De actie werd uitgezet ter voorbereiding op het stookseizoen en als introductie van de kersverse servicetak van Nijhof installatiegroep. 

Salland Installatieservice zocht de afgelopen maanden naar de oudste cv-ketel van Salland. Tijdens de actie werden vele cv-ketels vervangen, maar nergens was de ketel ouder dan in huize Spoolder. Op 17 oktober liet de familie haar conventionele cv-ketel uit 1978 en geiser vervangen door een Nefit TrendLine HR ketel. Salland Installatieservice is op 17 augustus ontstaan vanuit de drie bestaande bedrijven van de Nijhof installatiegroep. Nijhof installatiegroep is in heel Salland actief met vestigingen in Olst (Habel Logt), Broekland (Nijhof) en Heino (Willemsen). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.