faillissement voor schoenenwinkels

Detailhandelsbedrijf Macintosh heeft een faillissement aangevraagd. Voor een aantal van de winkelketens van Macintosh, zoals Dolcis, Invito en Manfiled, geldt uitstel van betaling. Maar omdat het moederbedrijf faillissement heeft aangevraagd, kunnen zij niet meer dan hun voorraad verkopen. Voor Scapino, dat ook onder het bedrijf valt, hebben de bewindvoerders geen faillissement aangevraagd. 

De 25 winkels van Macintosh in Overijssel, waaronder de Manfield, Invito en Dolcis in Deventer, blijven volgens RTV Oost voorlopig open. Er wordt nu gekeken of het bedrijf in zijn geheel of in delen kan worden verkocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.