Home / archiefcentraal / facebookactie na inbraak bij pastoor verweij

facebookactie na inbraak bij pastoor verweij

Ronny Roelofs heeft op zijn Facebookpagina een rekeningnummer gepubliceerd waar je geld kunt storten om de pastoor schadeloos te stellen. De schade is 400 euro. En een paspoort.

Ronny, van Roelofs Daktechnieken op Facebook: “Hierbij wil ik graag even jullie aandacht !! Het is nu wel bekend dat er bij de pastoor is ingebroken ik vind het een erg LAFFE DAAD en zou graag via deze weg willen proberen om de pastoor zijn geld terug te GEVEN !! En hem nog een leuk oudjaar te geven !! Wat hij erg verdiend !Hierbij hoop ik op jullie steun ik heb een rekening nummer waar een donatie op gestort kan worden het is voor mij ook zo maar een SPONTANE actie !!! Je kunt het storten op Rabobank NL49RABO0142926345 t.n.v R.Roelofs ik zal er zorg voor dragen dat de beste man zijn geld dan krijgt wat er gestort is GRAAG DELEN !!!!!!”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.