extra orientatielichtmasten raalterweg en voetpad omloop

Er komen extra lantaarnpalen langs de Raalterweg in Wijhe. Dat heeft het college van de gemeente Olst-Wijhe besloten. Er komen er zes langs het fietspad aan de Raalterweg en voorlopig drie langs het voetpad langs de Omloop. Het aantal lichtmasten aan de Omloop wordt verminderd.

Bij wijze van proef werd de openbare verlichting aan de Omloop en de Raalterweg begin 2015 aangepast. Dit was een pilot met verschillende partners. Inwoners konden via internet, post, e-mail en telefoon reageren op de nieuwe situatie. Om ervaringen te delen maakten inwoners samen met wethouder Marcel Blind in november een wandeling door het gebied.

Uit de eindevaluatie blijkt nu dat bewoners graag verlichting willen op het tweerichtingsfiets-/voetpad aan de zuidkant langs de Raalterweg (tussen Onder de Gelder en de Omloop). Er ook langs het voetpad bij de Omloop behoefte is aan meer verlichting en de verlichting aan de Omloop zelf uit kan blijven.

Voor vragen kan je contact opnemen met het klantcontactcentrum, via telefoonnummer 140570.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.