Home / archiefcentraal / esther groenenberg met zacht in theater podium heino

esther groenenberg met zacht in theater podium heino

Ze is bekend van haar optredens in DWDD, the Bluebettes en haar Solo hit ‘Oh Meisje’. Esther Groenenberg staat zondag 13 december met haar liedjesprogramma ‘zacht’ in THEATER Podium Heino.

Sinds Esther met haar eerste liedje in beeld kwam is ze niet meer gestopt met het maken van liedjes en het vertellen van kleine verhalen. Achter de piano schrijft en zingt de charismatische zangeres wat zij de wereld in wil zingen. In haar voorstelling staat haar nieuwe album ‘Elk eind is een begin’ centraal.

Eén van de hoofdthema’s van het album is het contrast tussen het kleine huiselijke, (on)gewone geluk en de ‘grote boze wereld’ aan de andere kant van het gordijn. Dit levert een hoop eerlijke liedjes op waarin veel antwoorden worden gegeven. Maar net zo veel vragen over zin en onzin. Vanwege de december maand spelen Esther en haar band ook een aantal winter liedjes.     

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 13 december om 15.00 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten 10,00 euro en kunnen gekocht worden op www.podiumheino.nl, bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.