eis tien maanden cel voor woningoverval heino

Tegen een man uit Lierderholthuis, die wordt verdacht van het plegen van een woningoverval in Heino, is donderdagochtend een celstraf van tien maanden geëist. Dat meldt RTV Oost.

De woningoverval werd in september gepleegd door drie overvallers. De bewoner van de boerderij aan de Canadastraat werd daarbij meerdere keren geschopt en raakte onder meer gewond aan zijn hoofd. Bij de overval werd apparatuur buitgemaakt. De man stond vanochtend alleen voor de rechter, over de andere overvallers heeft hij niets gezegd. De overvallers en het slachtoffers zouden bekenden van elkaar zijn en het zou gaan om een vriendenruzie. Volgens de advocaat van de verdachte is een celstraf niet in het belang van zijn cliënt. Die is meer gebaat bij een zware taakstraf, omdat dat de verdachte meer structuur geeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.