eerste zege seizoen tdt salland

Het damteam TDT Salland moest zaterdag 12 december 2015 aantreden in Westerhaar- Vriezenveensewijk tegen de reserves van het Twentse Witte van Moort en won de wedstrijd. Het is de eerste overwinning dit seizoen voor de Sallandse dammers. Zij wonnen met 14 tegen 6.

In een bomvolle damzaal gingen de Sallanders, zonder tactische opstelling, maar met één opdracht achter de borden zitten: winnen. Ze zouden hiermee een plaatsje op de ranglijst stijgen. Vroomshoper Hilco Braakman, de Raaltenaren André Klein Tank en Ab Steenbergen, Heetenaar Gerrit Visscher, Olstenaar Rob Hendriks en Schalkhaarder Herman Zuurveld zorgden voor winstpartijen, terwijl Steenwijker John Folkers en Colmschatenaar Jan Preuter in remise moesten berusten.

Op zaterdag 19 december 2015 is er in het Raalter Laurel’s Pannenkoekenhuis om 12.00 uur de streekderby tegen Hartholt Olie Heino. Tussen beide teams heerst een sportieve rivaliteit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.