eerste finalisten sallandse ruiterdagen bekend

Na een drukke en spannende eerste dag van de Sallandse ruiterdagen in Manege Bartels in Mariënheem, zijn de eerste kanshebbers voor de uiteindelijke hoofdprijs bekend. Voor de klasse B heeft Frans Koopman uitkomend voor de Heuvelruiters zich als eerste geplaatst voor de finale, hij wist zich het beste te laten zien over twee parcoursen. Milou Jansman wist zich met haar paard Galve als beste Heemruiter richting de finale te rijden. Ook Rinske Gerner van de Heemruiters behaalde een plaats in de finale mede dankzij het winnen van de eerste rubriek.

De klasse L had over beide parcoursen één overtuigende winnaar, Stijn Roelink. Beide keren bleef hij foutloos en was hij verreweg de snelste in de barrage. Het kan ook niet anders dan dat deze ruiter van de Grensruiters met zijn paard Souplesse zich als eerste voor de L finale van aanstaande dinsdag geplaatst heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.