eerste editie jump to the beat is een feit

Jump to the Beat is ontstaan als spontane actie van een groep enthousiaste vriendinnen in de paardensport. Vriendinnen die naast de paarden, ook altijd in zijn voor een feestje. Zij vonden het tijd worden voor een Dance Event. Hun wens is top DJ’s de weg naar Salland te laten vinden. Salland heeft in de maand december op dance gebied weinig te bieden. De laatste zaterdag voor Kerst, de eerste dag van de Kerstvakantie is de vaste datum die je voortaan kunt vrijplannen in je agenda. Jump to the Beat wil uitgroeien tot Het Dance Event van Salland.

Johan Wolff maakte een fotoserie van de eerste editie van het feest. Meer foto’s van hem vind je op staging2.johanwolff.nl. Wat vond jij van de eerste editie van Jump to the Beat?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.