een verhaal vol verwondering op een zeer karakteristieke zolder

Koop nu kaarten voor ‘Het land van melk en honing’ van De Jonge Honden. De voorstelling speelt in het pand van de theatergroep zelf, aan Westerlaan 9, tegenwoordig bekend als het PERRONtheater, 100 meter vanaf station Zwolle.Op 22 december gaat de familievoorstelling in première. Deze voorstelling is vervolgens nog te zien tot en met 2 januari 2016.

Voor dit verhaal is de oude zolder van het pand van De Jonge Honden
omgetoverd tot het decor van ‘Het land van Melk en Honing’. In deze intieme setting kunnen zowel jong als oud genieten van een prachtig en meeslepend verhaal. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Theatergroep De Jonge Honden presenteert deze winter wederom een nieuwe familievoorstelling, in eigen huis. Het Land van Melk en Honing vertelt een verhaal over macht en onmacht, in een bedding van verwondering en de kruidige geur van draadjesvlees.

Het verhaal
De tienjarige Judith groeit op bij haar strenggelovige vader. Haar vader is een man van weinig woorden en op school wordt Judith erg gepest. Om aan de werkelijkheid te ontsnappen bouwt Judith op haar kamer het Land van Melk en Honing, van afval en troepjes die ze vindt. Als ze op een avond een sneeuwstorm van watten over haar land laat vallen, blijkt de volgende dag de straat bezaaid met een dik pak sneeuw. Judith gelooft dat ze wonderen kan verrichten. Deze macht komt echter niet zonder prijs.

Het land van melk en honing is onderdeel van het Sprookjesfestival van de Zwolse Theaters,
de Jonge Honden hebben voor deze gelegenheid een kersverse familie-locatievoorstelling ontwikkeld op de oude zolder in hun eigen huis. Eerder speelden De Jonge Honden tijdens het sprookjesfestival de voorstellingen Rapunzel en Repelsteeltje.

De Jonge Honden
Theatergroep De Jonge Honden maakt locatie- en openluchttheater. Dit doen ze grootschalig maar ook in een kleine setting voor een breed publiek. De voorstellingen zijn vaak beeldend en laagdrempelig en zijn afgestemd op de omgeving waar de voorstellingen plaatsvinden. Ze verassen het publiek graag met een vreemde of alledaagse locatie waarin het karakter van deze plek wordt vergroot of juist wordt tegen gegaan.

Deze voorstelling speelt in de kerstvakantie van dinsdag 22 december tot zaterdag 2 januari.
Voor exacte speeldagen en tijden en reserveren van kaarten: https://zwolsetheaters.nl/sprookjesfestival. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk. Daarnaast zal theatergroep de jonge honden op 28 t/m 30 december van 10:30-13:00 uur theaterworkshops verzorgen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Deelname is mogelijk door te reserveren via: https://zwolsetheaters.nl/ (zoek op “workshop”).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.