druk weekend voor heeren van salland

Het mannenkoor Heeren van Salland heeft een druk weekend achter de rug. Zaterdagmiddag 19 december verzorgde het vierstemmige koor een kerstmiddag voor de bewoners, gasten en omwonenden van Angeli Custodes in Raalte en een dag later stond een optreden in de Lebuïnuskerk in Deventer op het programma.

Onder leiding van hun dirigent Hans Mol zongen de heren in de volle kapel van de locatie van Zorggroep Raalte een groot aantal Nederlandstalige en buitenlandse kerstliederen. Tijdens een intermezzo vertelde een koorlid een toepasselijk kerstverhaal, waarna de bezoekers uit volle borst konden meezingen met een aantal echte ‘ouderwetse’ kerstliederen als Stille Nacht en De herdertjes lagen bij nachte.

Op zondag 20 december was het koor te horen in de Lebuïnuskerk in Deventer. Dit gebeurde op uitnodiging van de organisatie van het festijn Deventer Kerststad. Heeren van Salland verzorgde een optreden waarbij meerstemmige liederen ten gehore werden gebracht. Gezien de reacties na afloop, stelde het publiek dit miniconcert zeer op prijs.

Op 28 februari 2016 geeft Heeren van Salland opnieuw een concert, dit keer in Cultuurboerderij Strunk te Raalte. Voor meer info: staging2.deheerenvansalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.