drogisterijketen da failliet verklaard

Drogisterijketen DA is dinsdag failliet verklaard. RTL Z meldt dat het moederbedrijf van drogisterij DA, met in de regio winkels in Wijhe en Bathmen, vorige week uitstel van betaling heeft aangevraagd. De franchiseondernemers zouden dinsdag per e-mail op de hoogte zijn gebracht.

In de mail wordt volgens RTLZ gemeld dat de verleende surseance van betaling wordt omgezet in een faillissement. Het faillissement zou dinsdag ook daadwerkelijk zijn uitgesproken door de rechtbank.

DA heeft in totaal 266 winkels in heel Nederland. De meeste zijn in handen van franchiseondernemers, zeven winkels zijn in eigen beheer. De winkels in eigen beheer zijn failliet verklaard, wat de gevolgen zijn voor de filialen in Wijhe en Bathmen is nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.