driehonderd starts op tweede dag van de sallandse ruiterdagen

Mocht het tweede kerstdag nog niet duidelijk geworden zijn, dan is het de vandaag alsnog duidelijk geworden. De Sallandse Ruiterdagen in Mariënheem zijn van start gegaan als nooit tevoren. Bijna driehonderd (297) starts, verdeeld over acht rubrieken, lieten zien dat de Sallandse Ruiterdagen nog steeds één van de meest aantrekkelijke concoursen uit de regio is.

De eerste rubriek, klasse B werd gewonnen door Lisette Kleine Schaars, zij kreeg van de jury in totaal 76,5 punten voor stijl. De tweede rubriek, klasse L werd gewonnen door Nadieh Plegt, zij was ruime drie seconde sneller in de barrage dan de nummer twee, Marjolein Jonkers. Nadieh Plegt had deze dag alles goed op orde want ook het progressieve parcours van de klasse L won zij zonder problemen. Daan Reuvekamp won op tweehonderdste seconde het progressieve parcours van de klasse B.

De klasse M werd zondag gewonnen door Francine Warenta met haar paard Diva wist zij de snelste tijd neer te zetten. De klasse L werd gewonnen door Linda Klaassen. Helaas was het 2e parcours voor haar niet foutloos en werd deze gewonnen door de voorzitter van de Heemruiters, Jeroen Bakker. De laatste rubriek van deze dag staat op naam van Cynthia Overmaat. In de klasse M reed zij een foutloze ronde in een zeer snelle tijd, wat resulteerde in een eerste plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.