drie talentvolle kleinkunstenaars op een avond

Tijdens het kleinkunstcafé, op vrijdag 8 januari, treden cabaretprofessionals Jeroen Leenders, Kirsten van Teijn en Patrick Nederkoorn op. Het HOFtheater geeft beginnende artiesten graag een podium waaruit het idee voor een kleinkunstcafé is ontstaan; het publiek in een ongedwongen setting in de MAANfoyer onder het genot van een hapje en drankje laten kennis maken met meerdere jonge talenten voor een introductieprijs. 

Patrick Nederkoorn
Patrick Nederkoorn speelt een gedeelte uit zijn debuutprogramma ‘Code Rood’. In deze voorstelling gaat weldoener Patrick in op zijn eigen gedrag als zorgende en zijn zwakke schouders die deze zware last misschien helemaal niet kunnen dragen. Juist op de pijnlijke momenten waarop de knuppels in het hoenderhok worden gegooid en de grenzen van taboes worden opgezocht laat Patrick je lachen.

Jeroen Leenders
Stand-up comedian Jeroen Leenders is niet geheel veilig om te bekijken. De door het Parool omschreven ‘natural’ laat je nadenken over het leven in het algemeen en jou leven in het specifiek en brengt je hierbij op plaatsen in je bewustzijn waar liever niet komt. De gedachtes die je niet wilt denken, de gevoelens die je niet wilt voelen en de kennis die je liever niet zou hebben komen aan bod. Op welke manier blijft een verassing, ook voor Jeroen zelf, hij blijft tenslotte een stand-up comedian.

Kirsten van Teijn
De enige maar zeker niet de minste dame die deze avond ten tonele verschijnt is cabaretière Kirsten van Teijn. Zonder gebruiksaanwijzing werd zij 26 jaar geleden op de wereld gezet en sindsdien peutert ze aan datgene wat wij het liefst verborgen houden. In november 2013 won de beginnende cabaretière de Jury-, Publieks- én de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival.  Hierna schreef Kirsten haar eerste avondvullende voorstelling ‘Heilloos’ waarin ze met muzikale begeleiding op zoek gaat naar waar ze vandaan komt en waar ze haar heil vindt. Tijdens het kleinkunstcafé speelt Kirsten een half uur uit deze gedurfde kwetsbare voorstelling. 

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 8 januari om 21.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten veertien euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.