Home / archiefcentraal / drent nieuwe trainer dzoh

drent nieuwe trainer dzoh

Martin Drent heeft alweer een nieuwe club. De trainer die twee weken geleden ‘in goed overleg’ wegging bij Rohda Raalte wegens tegenvallende prestaties gaat vanaf 5 januari aan de slag bij DZOH. De club uit Emmen komt uit in de Tweede Klasse.

“Gelukkig sta ik vanaf 5 januari weer op het veld”, laat Drent weten op Facebook. “Natuurlijk weer zeer gedreven om het maximale eruit te halen. Laat 2016 maar beginnen. Iedereen alvast een gezond en top 2016!”

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.