doe met je band mee aan de wraak van salland

De nummer één wordt per avond door het altijd enthousiaste publiek bepaald. De beste nummers twee worden middels de meeste likes op Facebook gekozen, van alle optredens in de voorrondes worden daarom videoclips gemaakt.

Je doet mee om podiumervaring op te doen, om een mooie clip van jezelf te krijgen, maar vooral ook omdat je als prijs in de line up terecht kunt komen van lokale, regionale of provinciale festivals!

Voor de bands geldt, dat minstens één van de leden uit Salland moet komen om deel te nemen aan het evenement. Aanmelden kan via dewraakvansalland@sallandcentraal.nl onder vermelding van de naam van de band, de biografie van de band en een eventuele videoclip of geluidsfragment (dat kan ook een link naar Youtube zijn). Meld je snel aan, want vol is vol! Cafés die De Wraak graag ontvangen mogen zich overigens ook aanmelden!

De exacte data en deelnemende cafés worden binnenkort bekend gemaakt. De Wraak van Salland is een initiatief van Salland Centraal, dit jaar in samenwerking met AV XL (Sound and Light Supply) uit Wijhe en ROC Landstede.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.