Home / archiefcentraal / discus ten bolscher opent deuren in februari

discus ten bolscher opent deuren in februari

Discus ten Bolscher hoopt in februari haar deuren te openen in het ruime nieuwe pand aan de Canadastraat 36 in Heino. De discusvlag van Discus ten Bolscher wapperde vrijdag 27 september daarom op het hoogste punt van de nieuwbouw. Uiteraard werd hier samen met de medewerkers van bouwbedrijf Valk even bij stil gestaan en een lekker balletje gehakt genuttigd.

De winkel wordt ruim opgezet en is ook twee keer zo groot als de oude gesloopte winkel met een extra bovenverdieping, waarvan een groot deel als showroom gebruikt gaat worden. Verder kunnen de klanten weer rekenen op dezelfde service en alle tuin en dierbenodigdheden op voorraad tegen scherpe prijzen.      

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.