derde nieuwjaarsduik lemelerveld

Het Heidepark is open vanaf 13.00 uur en de duik zal om 14.00 uur plaatsvinden. Het inschrijfgeld, minimaal drie euro, komt volledig ten goede aan toneelvereniging Plankenkoorts. Het veertigjarig bestaan wordt opgeluisterd met een schitterend openluchtspel. Onder het genot van een consumptie kunnen de beste wensen uitgewisseld worden en kan er worden gekeken naar het verkoelende schouwspel.

Voor de meest ludieke verschijning is er weer een mooie waardebon te winnen. Voor iedere duiker is er een goodiebag. “Komt allen met of zonder badpak en wij maken er een feestje van.” Inschrijven kan op staging2.nieuwjaarsduiklemelerveld.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.