Home / archiefcentraal / deelneemster workshop straatfotografie krijgt eervolle vermelding

deelneemster workshop straatfotografie krijgt eervolle vermelding

Berlinde Kieftenbeld heeft met haar foto, gemaakt tijdens de workshop ‘straatfotografie’ van De Fotograaf Raalte, een eervolle vermelding gekregen en een daarbij behorende prijs: een luxeFotospeed cameradraagriem. Verder hebben Anita Koerhuis, Roel van ’t Ende en Willemien Haarman een pluim gekregen in de vorm van een waardebon voor respectievelijk 25, 50 en 100 gratis afdrukken.

De workshop is zeer positief ontvangen door de deelnemers en zal vast en zeker een vervolg krijgen, aldus Frank en Marinda Smit, eigenaren van De Fotograaf Raalte, sinds november 2014 gevestigd aan de Varkensmarkt, in het voormalig pand van de apotheek.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.