decemberstempelactie in gastvrij wijhe in volle gang

De decemberstempelactie in Gastvrij Wijhe is in volle gang. Bij iedere vijf euro aan aankopen ontvang je een stempel op de stempelkaart. Alle ondernemers uit het winkelgebied doen mee en dat betekent extra veel stempels. Wanneer je vijf kaarten vol hebt, hebben de ondernemers een extraatje voor je. Op vrijdagvond 18 december kun je vijf volle stempelkaarten inwisselen voor een gratis attentie. Je kunt hiervoor terecht bij Mico Bodywear tussen 19.00 en 21.00 uur (maximaal twee attenties per huishouden).

Winkelen in Gastvrij Wijhe is tijdens de decemberperiode extra gezellig én aantrekkelijk! Je volle stempelkaarten kun je natuurlijk altijd deponeren in de vertrouwde bussen bij Slagerij Ruiter, Mico Bodywear en de Albert Heijn. De ondernemers heten je van harte welkom en danken alvast iedereen voor alle aankopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.