de zoete inval op tweede kerstdag bij de leeren lampe

Op tweede kerstdag opent De Leeren Lampe haar deuren voor de laatste gang van jouw kerstdiner. Deze avond zijn er twee area’s waar je lekker los kan gaan op de muziek van vijf dj’s en drie verschillende stylen muziek. Vanaf 22:00 tot 03:00 uur biedt De Leeren lampe de perfecte afsluiting van jouw kerstweekend. 

Area 1 – Sweet
In de grote zaal van De Leeren Lampe kan je genieten van House en EDM-klanken. “We hebben twee smaakmakers uitgenodigd om deze zaal te hosten, namelijk Dave Roelvink en René Marcellus.”

Area 2 – Luxury
In januari van dit jaar introduceerde RDE dit nieuwe concept. De theaterzaal van De Leeren Lampe werd toen ondergedompeld in Deephouse klanken. Op deze tweede kerstdag kan je wederom terecht voor de fijnste deep- en techhouse sounds.

Artiesten
Na optredens op Senses en Experience Outdoor is Yade een graag geziene dj op RDE-events. Nu ze meerdere tech house & deephouse producties aflevert is zij de perfecte act voor de Luxury-area.
Daniel Williamsen is tevens een graag geziene gast op RDE events. Zijn warme en groovy sets zijn geliefd en zeer dansbaar.
Al jaren staat Joris Timisela binnen Deventer (en ver daar buiten) bekend dat hij elke dansvloer op de kop kan zetten! Met zijn brede platenkennis weet hij altijd weer het publiek te raken met frisse beats en de fijnste houseplaten.

Line-Up

Area I
Dave Roelvink
René Marcellus

Area II
Yade
Daniel Wiliamsen
Joris Timisela

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.