Home / archiefcentraal / de dames van salvora ma1 zijn kampioen

de dames van salvora ma1 zijn kampioen

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De speelsters van Salvora MA1moesten nog één set winnen en dan zouden ze kampioen zijn. Wat later dan gepland begon na de warming up de spannende wedstrijd tegen Vocluma MA1. De spanning steeg. De eerste set werd met gemak gewonnen maar de tweede set werd het zwaarder, de teams gingen aardig gelijk op en nipt verloor MA1 met set-stand 27-25. Met nog twee sets te gaan gingen de speelsters er de derde set weer vol voor. Met wat moeite werd deze derde set gewonnen en gingen ze natuurlijk voor 3-1. Het ging niet heel gemakkelijk maar toch haalden de Salvora speelsters ook de vierde set binnen en zijn ze kampioen 2e klasse van de eerste helft van het seizoen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.