de bevers uit lemelerveld lijden 4 0 nederlaag

Nadat we als team de nodige afspraken hadden gemaakt en ingespeeld hadden begonnen we de wedstrijd met Kaya, Mathilde, Sandra, Marlyn, Moniek, Sanne M en Ellen als libero. Gelukkig kon Ellen meedoen, ze was de hele week ziek geweest en net weer beter.

Over de eerste set kunnen we kort zijn, een beter spelend Sneek overtrof ons op alle fronten. Een hoge foutenlast en weinig servedruk van onze kant resulteerde in een 25-14 verlies.

De tweede set een aantal nieuwe afspraken gemaakt, waar mogelijk over de mid spelen waar Sandra en vooral Sanne een prima pot aan het spelen waren. Deze set ging gelijk op, boven de 20 echter waren wij het die de fouten maakten en we verloren deze set dan ook met 25-23. Helaas waren de derde en vierde set een kopie van deze tweede set. Prima spel afgewisseld met teveel fouten en boven de 20 waren we niet goed genoeg, de derde set verloren we met 27-25 en de vierde met 25-23.

Met een 4-0 nederlaag dus het veld af waar we allemaal het gevoel hadden dat we hier een aantal punten hebben laten liggen. Een aantal positieve zaken waren er ook, iedereen heeft zijn punten meegepakt, we weten wat we beter moeten en kunnen doen en waar we op moeten trainen.

En dat is nou precies wat we de komende drie weken gaan doen. Vol aan de bak zodat we in 2016 een mooie start kunnen maken van een prima volleybaljaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.