de bevers komen te kort tegen veracles

De vereniging laat weten dat het twee rare weken achter de rug heeft, waarin Jelte Seitsma stopte als trainer/coach. De afgelopen weken gaf Bert Seubring de dames tijdelijk training en heeft Ron Sparreboom de coaching samen met Henk van Lenthe gedaan. De dames wilden een goed resultaat halen om deze periode goed af te sluiten.

De eerste set startten Kaya, Mathilde, Sandra, Marlyn, Moniek, Sanne en Ellen als libero. Het begin van de set waren de teams nog wel redelijk aan elkaar gewaagd tot 9-9 ging het gelijk op, daarna kregen De Bevers moeite om een goede pass te geven waardoor het aanvallend geen vuist meer konden maken. Veracles liep snel uit en won met 25-16. De tweede set zag je het vervolg van de 1e set waarin de ploeg uit Lemelerveld problemen had met de pass en moeite had de Groningse aanval af te stoppen. Blokkerend konden De Bevers geen vuist maken. Het kwam te weinig met de aanval door om het Veracles moeilijk te maken en de set ging verloren met 25-17.

De derde set begonnen De Bevers wat sterker, mede door een sterke serve pakten ze een kleine voorsprong. Maar ook nu kond de ploeg het niet vasthouden. Ook nu had het weer moeite om de pass goed te brengen, waardoor de spelverdeelsters veel werk moesten verzetten om de aanvalsters te bereiken. Veracles kon met hun sterke blokkering de aanval goed afstoppen. De Bevers probeerden met een paar wissels de trein weer op de rails te krijgen, maar dat lukte helaas niet. Aniek Dommerholt pakte wel haar debuut op 1e divisie niveau, maar ook deze set ging verloren met 25-16.

De 4e set herpakten De Bevers zich redelijk, maar toch kwamen ze tekort tegen Veracles. Enkele mooie aanvallen daar gelaten liepen de dames toch al snel weer achter de feiten aan en verloren ook deze set met 25-20.

“Een verdiende 4-0 nederlaag waarin we tot een conclusie kwamen dat we vanaf het begin niet echt in de wedstrijd zaten”, laat de vereniging weten. “We misten een stuk zelfvertrouwen en durfden niet met lef te spelen om het Veracles het moeilijk te maken en er gingen teveel basis dingen mis. In het omschakelen in de rally’s waren we te laat, waardoor we net tekort kwamen om er een goed vervolg aan te geven. Wij zijn er van overtuigd dat als er aan de basis dingen hard gewerkt gaat worden en de wedstrijden met vertrouwen, lef en gedrevenheid gespeeld wordt, dit team weer snel op de rails komt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.