davo is voor 7e wedstrijd op rij ongeslagen

Na het 1-1 gelijkspel van vorige week tegen Lettele, heeft DAVO weer eens gewonnen. Broekland ging zondag voor de bijl, het werd 1-0. Door de overwinning is DAVO voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen. Hierdoor komt de ploeg van trainer Jan Ligtenberg op 20 punten uit 13 wedstrijden. Het was tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Ligtenberg was met name over de tweede helft te spreken. “We hebben meer kansen gehad en zijn opportunistisch gaan spelen, omdat het bij rust nog 0-0 was. Daaruit krijgen we kansen en winnen we op wilskracht.” De trainer houdt een goed gevoel over aan de eerste helft van de competitie. “Ik had je voor gek verklaard als je me van te voren had gezegd dat we met 20 punten op de zesde plek zouden staan. Maar de doelstelling blijft handhaven, na onze promotie van vorig jaar”. De eerste wedstrijd na de winterstop is die tegen De Gazelle. Die wedstrijd wordt gespeeld op 24 januari 2016. Na dit seizoen wordt Ligtenberg vervangen door een nieuwe trainer.

Trainer Richard van Dellen van Broekland was uiteraard minder tevreden. “In de eerste helft zijn we heer en meester en creëren we zat kansen, maar we vergeten we de bal binnen te schuiven”. Al met al is Van Dellen tevreden over de eerste seizoenshelft. “In het begin deden we keurig mee, na de eerste periode stonden we zelfs even tweede. Ik verwacht voor het komend halfjaar dat we mee gaan doen om de eerste 6, maar in deze Mickey Mouse-competitie kan iedereen van iedereen winnen”. De eerste wedstrijd na de winterstop is voor Broekland op 24 januari uit tegen SV Zwolle

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.