Home / archiefcentraal / daniel cane met eerste album in culture club

daniel cane met eerste album in culture club

December is ‘warme huiskamerconcerten maand’ bij Culture Club de Haere en daarom speelt zondag 20 december Daniel Cane in de huiskamer. Daniel Cane is een zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Daniel Cane schrijft samen met zijn band liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten, het verliezen, maar ook het terugvinden van de liefde.

In 2014 speelde de band meer dan tachtig keer. 2015 wordt sterk geopend met een showcase op Eurosonic Noorderslag die wordt gevolgd door een tour als supportact van Danny Vera en losse supports voor artiesten als Stef Classens, Kim Churchill en De Dijk. Ook festivals als Oranjepop en bevrijdingsfestival Zwolle worden aangedaan en als kers op de taart werden de heren geselecteerd voor Popronde 2015 waar ze tien weken lang speelden in cafés, kelders, kleine ruimtes, kerken, poppodia en zoveel gekke andere dingen. De debuut EP ‘Home’ is uit en Daniel Cane en zijn band maken zich op voor hun eerste album, en natuurlijk wereldheerschappij.

Zondag 20 december staat Daniel Cane in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via de website. Voor het huiskamerconcert kun je genieten van een maaltijd die wij serveren vanaf 17:00 uur voor eveneens 10 euro. De maaltijd graag 48 uur van tevoren reserveren.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.