chs handbalweek bijna van start

Scholingen
Op zondag 27 en maandag 28 december zijn er veel scholingen voor trainers. Oud-bondcoach Bert Bouwer, afgelopen weken veelvuldig als deskundige te zien bij Ziggo Sport en de nieuwe trainer van eredivisieclub VOC uit Amsterdam, zal samen met CHS-technische manager en NHV-docent Monique Swartjes scholingen voor trainers verzorgen. Bondscoach van Jong Oranje Alex Vaassen en Tonio van Rhee (NHV-docent en keeperstrainer bij de CHS) zullen maandag thematische scholingen verzorgen. Twee Oranje talententeams komen naar Raalte. Zondag 27, maandag 28 december en dinsdag 29 december trainen en spelen de Jong Oranje-meiden, dinsdag 29 en woensdag 30 december traint en speelt de Youth-selectie. Natuurlijk dromen al deze talenten van een zelfde succes dat de Oranje vrouwen afgelopen 2 weken bereikten bij het WK in Denemarken.

Internationaal
Daar waar in het verleden o.a. de nationale selecties van Japan en Duitsland en sterke clubteams uit Denemarken en Duitsland, verscheen vorig jaar ook België in Raalte. Dit team verraste met goed en snel handbal, dus alle redenen het team weer uit te nodigen. Zij per omgaande aangegeven ook in 2015 weer naar Raalte te komen. Dit is ook de enige internationale inbreng dit jaar. Door het WK zijn veel internationale competitiekalenders dusdanig aangepast de een reis naar Raalte erg lastig werd. Desondanks staat er weer en mooi programma met veel Oranje.

Programma
Zondag 27 december
18.30 uur Jong Oranje – Succes Schoonmaak/VOC (Amsterdam)
20.00 uur Klink Nijland/Kwiek – België

Maandag 28 december
17.00 uur Jong Oranje – België

Dinsdag 29 december
19.00 uur Jong Oranje – Klink Nijland/Kwiek
20.30 uur Oranje Youth – CHTC

Woensdag 30 december
14.00 uur Oranje Youth – ?

Alle dagen worden de wedstrijden vooraf gegaan door wedstrijden met teams van de Carmel Handbalschool Salland tegen regionale jeugdteams. Het CHTC-team op dinsdag bestaat uit oud-deelnemers van de CHS. Tot 2009 werd de naam CHTC gebruikt.
Het sterke team kent veel speelsters die al een Oranjeshirt hebben gedragen. Opvallend zijn hierbij de 3 zussen Logtenberg: Fabiënne, Charlaine en Valerie zaten bij diverse Oranje-selecties, waarbij Fabiënne als sterkhouder van Dalfsen nog steeds op de selectielijst van het grote Oranje staan. Oud-international Sharina van Dort speelt natuurlijk ook mee.

In de Rohda-hal zijn zondag, maandag en dinsdag van 09.30 tot 16.00 uur toernooien voor handbalscholen.

Toegang
Bij alle wedstrijden is de toegang voor de jeugd tot en met 16 jaar gratis. Zondag en dinsdag is de toegangsprijs voor 2 wedstrijden slechts € 5,00, maandag is de prijs € 3,00 en woensdag is de toegangsprijs slechts € 2,00. Je kunt voor € 10,00 ook een toegangskaart kopen voor 4 dagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.