brugstede gooit poorten open tijdens kerstmarkt

Er is van alles te beleven. Zo staat er een groot aantal kramen van onder andere plaatselijke winkeliers, zijn er hobbyisten met zelfgemaakte spullen, allerlei activiteiten voor alle leeftijden en wordt de hele middag muzikale omlijst door verschillende koren. Ook zijn er diverse proeverijen en lekkere hapjes in het restaurant en natuurlijk is er de levende kerststal, met voorstellingen om 16.00, 17.00, 19.00 en 20.00 uur.

“Voor de senioren van Lemelerveld zetten wij graag een uur voor aanvang de deuren open”, laat de organisatie weten. “Dus vanaf 15.00 uur zijn zij alvast van harte welkom, zodat ze in alle rust de kramen kunnen bezoeken.” Er is dan ook een optreden van het dameskoor. Eventueel kan vervoer geregeld worden, mocht dit een probleem zijn. Je kunt daarvoor contact opnemen met Joke Kleine Koerkamp via j.kleinekoerkamp@zorggroepraalte.nl of 0572-328070.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.