bokkers sluit jaar af in de lantaarn

Bökkers sluit op zondagmiddag 27 december het meest succesvolle jaar in de bandgeschiedenis af in De Lantaarn in Hellendoorn. Na ruim zestig kolkende feesttenten, een uitverkocht eigen festival (Koele Koele) en tal van uitverkochte zalen zal de band dit jaar vlammend gaan afsluiten.

De Lantaarn is een zaal waar Bökkers een graag geziene gast is. In 2014 sloot Bökkers het jaar er ook af; de zaal was toen ruim van te voren uitverkocht. Tickets kosten in de voorverkoop 12,50 euro (excl. voorverkoopkosten).

Bökkers – De Lantaarn
Zondag 27 december
Ticket: 12,50 euro (excl. vvk) 15,00 euro aan de deur
Voorverkoop: staging2.lantaarn.nl
Deur: 15.00 uur
Aanvang: 16.30 uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.