bij jaarlijkse spreekuur fnv loop je zo naar binnen

De FNV-vakbonden houden woensdag 16 december van 19.00 tot 20.00 uur haar maandelijkse inloop spreekuur in Raalte. Dit inloopspreekuur wordt gehouden in ‘De Joetse’ Marktstraat 67 in Raalte. De leden van genoemde bonden kunnen hier terecht met allerhande vragen. Kunnen de vragen niet direct worden beantwoord, dan wordt je doorverwezen naar de desbetreffende instantie. Ook niet leden zullen worden geholpen met vragen en problemen.

Tevens is er iemand van de FNV Belastingservice aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen met betrekking tot de belastingen en toeslagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.