bennie doet het licht uit op het podium

Over Serious Request zegt hij: ‘‘Det bint een stellegie anstellers met megasalarisen, woarvan ie van tevöarnten weet dat er een heleboel an de strijkstok blif hangen’’. 3fm had gevraagd of ze mochten collecteren bij het slotconcert. Het antwoord was een keihard nee. Vervolgens zong hij: ‘En dan kan ik niets’.

Er waren een heleboel Sallanders aanwezig. Hieronder vind je een Facebook-post over het optreden. Wat je zelf ook aanwezig en heb je leuke foto’s, filmpjes of verhalen? Stuur het ons op of reageer onder dit bericht.

[facebookpost url=”https://staging2.facebook.com/benno.kleinkoerkamp/posts/776249822504474″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.