arne mulder de snelste tijdens cross league oost in nijverdal

Bij de 10 kilometer van de vrouwen ging het goud naar Jacelyn Gruppen uit Stuifzand, in een tijd van 42.05. Het duurde bijna twee minuten voordat haar achtervolgers Brigit Landewe en Irene Kalter over de streep kwamen.

Danny Koppelman was de snelste op de 5 kilometer. De atleet uit Hoge Hexel had slechts 18 minuten en 54 seconden nodig om het parcours af te leggen. Het zilver ging naar Thijs Theunissen en Harm-Jan Martens completeerde het podium. Bij de vrouwen was Ellen van der Kolk het snelst. In een tijd van 21.51 bleef ze Sanne Averesch en Marijke Vreugdenhil voor.

Bekijk hier de volledige uitslag van de Cross League Oost. De volgende wedstrijd van het Sallands Cross Circuit is zondag al. Dan staat de Ten Broeke Loop op het programma in Lemelerveld.

[tweetwidget type=”single” query=”675645699158077440″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.