Home / archiefcentraal / als eerste geslaagd voor het superspetters zwemdiploma

als eerste geslaagd voor het superspetters zwemdiploma

Bij Aqua Vital Zweminstituut Salland was het afgelopen zaterdag 28 november zo ver; de eerste keer diplomazwemmen in het Vital Centre in Raalte. Vijf toppers hebben hun uiterste best gedaan en zij hebben allemaal het SuperSpetters zwemdiploma van de KNZB gehaald. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes waren goed vertegenwoordigd om alle kinderen vanaf de kant aan te moedigen. De zwemmers hebben allemaal goed laten zien dat ze de zwemkunst beheersen en mochten na afloop met een mooi diploma naar huis.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.