adriaan van dis 3js en soul in het hoftheater

Een week voor Kerst is het HOFtheater op drie avonden gevuld met voorstellingen. Op woensdag 16 december speelt schrijver Adriaan van Dis samen met Olga Zuiderhoek het toneelstuk ‘Ik kom terug’ naar zijn gelijknamige boek. De dag erna, op donderdag 17 december geven Jan, Jan en Jaap van de 3JS een intiem kerstconcert in de sfeervolle theaterzaal. Ook op vrijdag 18 december vindt er een kerstconcert plaats, deze keer uitgevoerd door vier soulzangers en zangeressen onder de naam Soulful X-mas.

Ik kom terug – Adriaan van Dis
Woensdagavond 16 december speelt Adriaan van Dis ‘Ik kom terug’ naar zijn gelijknamige boek. Samen met Olga Zuiderhoek, die zijn moeder speelt, laat hij in deze tragikomedie een verstikkende band tussen een moeder en een zoon zien. In het stuk komen belangrijke familieverhalen naar voren, verhalen die verteld moeten worden en verhalen die het verleden draaglijk maken. Zoonlief wordt niet langer buitengesloten. Hij mag alles weten en haar verhaal gebruiken. Op één voorwaarde: in ruil moet hij haar een zachte dood bezorgen.

Deze voorstelling vindt plaats op woensdag 16 december om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 21 euro.

3JS – Acoustic Christmas
De 3JS geven op donderdag 17 december een intiem kerstconcert in het HOFtheater. Zonder toeters en bellen, maar met een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en het traditionele kerstrepertoire van onder andere Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley en The Cats. Muziek waar de band eigenlijk het hele jaar door wel naar zou kunnen luisteren. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours uit Volendam komen in dit kerstconcert meer dan ooit tot hun recht.

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 17 december om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 28 euro. Er zijn nog enkele kaarten.

Soulful X-mas
Een week voor kerst, op vrijdag 18 december, vullen vier soulzangers en -zangeressen het HOFtheater met de warme klanken van diverse kerstnummers. De uit Nederland afkomstige talenten luiden kerst op een zeer soulvolle manier in met muziek van artiesten als Barbara Lynn, Donny Hathaway, Marvin Gaye, The Whispers, Boy II Men en Diana Ross and the Supremes. Soulful X-Mas staat garant voor een warme decemberavond met veel afwisseling en bovenal een bijzonder kerstsfeer.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 18 december om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 24 euro. 

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.