accountantskantoor smid sponsor atc wijhe

Afgelopen vrijdag 4 december overhandigde Jetze de Witte, directeur van Accountantskantoor Smid, de nieuwe scoreborden met zijn bedrijfsnaam aan Ronald Jorna, interim voorzitter van Tennisvereniging ATC Wijhe. De Witte: “Direct toen ik hoorde van de plannen voor vernieuwing van de tennisbanen heb ik contact opgenomen met de club en aangegeven dat ik graag de scoreborden zou willen sponsoren. Dat leek me wel passend voor een accountantskantoor”.

Het geheel vernieuwde tennispark werd in augustus feestelijk geopend. Jorna: “Jetze is een enthousiaste tennisser, die naast zijn drukke baan toch wekelijks een balletje slaat. We zijn blij met de sponsoring door een echt Wijhes bedrijf. Dankzij onze sponsors kunnen wij onze voorzieningen op peil houden!”

ATC Wijhe is een actieve tennisclub. Momenteel doet de vereniging met zes teams mee in de Sallandse Wintercompetitie en in het voorjaar met veertien teams in de KNLTB-competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.