Home / archiefcentraal / a1 elftal sv raalte in nieuwe trainingspakken gestoken

a1 elftal sv raalte in nieuwe trainingspakken gestoken

Otto en Yvonne Lindeman, uitbaters van Eetwinkel ‘The Corner’, hebben het A1-elftal van sv Raalte in nieuwe trainingspakken gestoken. Het zijn sponsoren die hun betrokkenheid en bevlogenheid tonen door regelmatig bij de uit- en thuiswedstrijden aanwezig te zijn. De club laat weten daar erg blij mee te zijn.

Na alweer een gewonnen wedstrijd van sv Raalte werden de trainingspakken geshowd voor het pand van de eetwinkel aan de Kwartel in aanwezigheid van de sponsoren. “Het team heeft in het blauw-wit een prachtige uitstraling in de regio.” Iedereen was blij met de nieuwe aanwinst, waarna coach Alex Venema op zijn beurt namens het elftal een mooie bos bloemen overhandigde aan Otto en Yvonne. “Namens sv Raalte A1 kunnen we dan ook niet meer zeggen dan bedankt.” 

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.