95 jarig bestaan raalter modespecialist ter haar mode

Het einde van het jaar nadert en Ter Haar Mode heeft genoeg redenen om in december feest te vieren. Dit jaar is de winkel voor dameskleding Inmind by Ter Haar verhuisd naar een prachtig nieuw pand, het team is versterkt met nieuwe collega’s en het kledingaanbod is met diverse nieuwe merken uitgebreid. Maar bovenal is 2015 een bijzonder jaar voor Ter Haar Mode, omdat het familiebedrijf alweer 95 jaar als modespecialist in Raalte de trend zet.   

Voordat Ter Haar Mode in 1966 de eerste kledingwinkel opende, runde de familie Ter Haar vanaf 1920 een kleermakerij waar broeken, colberts, kostuums en andere kleding op maat werden gemaakt. Omdat de winkel steeds beter gevonden werd door Raaltenaren en mensen uit de wijde omgeving, werd het winkelpand in de jaren steeds groter en het assortiment uitgebreid. Om de acht jaar vond er een complete metamorfose plaats. De winkels Ter Haar Man mode en Knock Knock Jeansstore staan als een huis. “Door te blijven investeren groeide het bedrijf met haar winkels uit tot het bloeiende bedrijf dat het nu is,” aldus Martijn ter Haar, mede-eigenaar van Ter Haar Mode.

De broers Hugo en Martijn ter Haar zijn sinds begin jaren negentig de stuwende krachten achter Ter Haar Mode en Knock Knock Jeansstore. In een rap veranderende omgeving is blijven investeren in de toekomst noodzakelijk. Hugo en Martijn openden zeven jaar geleden de winkel Inmind by Ter Haar. Het winkelconcept Inmind is er specifiek voor dames met een uitgebreid en uniek pallet aansprekende merken, zoals Nikki, Supertrash en Circle of Trust.

Nieuw pand
Om nog meer winkelbeleving te ervaren verhuisde Inmind by Ter Haar eerder dit jaar naar een nieuw pand. De dameswinkel is nu gevestigd tussen Knock Knock Jeansstore en Ter Haar Man mode in. “De zaken lopen in elkaar over. Dat is voor onze klanten lekker overzichtelijk, het biedt ze de ruimte om zich te oriënteren en onze modeadviseurs kunnen specifieke aandacht geven”, aldus Martijn.

Ter Haar Mode biedt Raalte al 95 jaar een unieke modebeleving. Om dit te vieren krijgt iedereen die rond de feestdagen winkelt bij Ter Haar Man mode, Knock Knock Jeansstore of Inmind by Ter Haar mooie kortingen en een leuk presentje. Veel plezier en beleving in de winkels, dat is wat de broers Hugo en Martijn ter Haar voor ogen hebben. “Proost, op naar een modieus en stijlvol 2016!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.