5672 euro opgehaald voor nationaal ms fonds

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is een bedrag van 1.161 euro in Heeten, 1.287 euro in Luttenberg en 3.224 in Raalte, Mariënheem en Heino (met dank aan carnavalsvereniging de Zwabberaars) opgehaald.

Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting. “We bedanken alle gevers en collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage. Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Rotterdam!”

Ondersteunen bij de collecte van volgend jaar als collectant? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-591 98 39 of via staging2.nationaalmsfonds.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.