Home / archiefcentraal / 2e of 3e plaats voor s v overwetering

2e of 3e plaats voor s v overwetering

Men of the match was wederom topscorer Jarmo van ‘t Hof. Met 22 doelpunten in de eerste helft van het seizoen speelt hij een grote rol in de eerste plek van Colmschate. Ook in de wedstrijd tegen s.v. Overwetering wist hij wederom het doel makkelijk te vinden. Met doelpunten in de 7e, 78e en 85e minuut kan men niet om hem heen.

S.v Overwetering staat momenteel op de tweede plek met 27 punten uit dertien wedstrijden. Zij zijn echter nog niet zeker van deze tweede plek aangezien de nummer drie van de ranglijst a.v.v. Columbia nog een wedstrijd te goed heeft voor deze eerste seizoenshelft. Zij kunnen nog van de derde naar de tweede plaats stijgen wanneer zij deze inhaalwedstrijd weten te winnen.

De eerstvolgende wedstrijd voor s.v. Overwetering zal de uitwedstrijd tegen Z.V.V.’56 op 24 januari 2016 zijn.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.